Van links naar rechts: Dolf Veenvliet (hoofddocent), Frank Houben (directeur), Arthur Keijzer (docent) met de Dikke Duim wisseltrofee

Op vrijdag 31 maart 2023 ontving 3D Ambacht de publieksprijs ‘de Dikke Duim’ van Stichting Op Eigen Tenen!

Stichting Op Eigen Tenen is een organisatie die zich actief inzet voor de emancipatie van mensen met autisme. Dit doen ze onder andere door het uitreiken van pluimen aan initiatieven die kansen bieden voor mensen met autisme en hen helpen om succesvol te participeren in de maatschappij. In 2022 ontvingen wij ook een pluim voor onze activiteiten!

Iedere twee jaar nomineert het bestuur drie initiatieven die mee kunnen dingen naar de wisseltrofee ‘de Dikke Duim’, dé publieksprijs voor de Pluim. Op 31 maart droeg Matthijs Vertegaal van De Spelmakerij, winnaar van de vorige editie, ‘de Dikke Duim’ over aan Frank Houben, de directeur van 3D Ambacht. Docenten Dolf Veenvliet en Arthur Keijzer waren ook aanwezig bij de uitreiking.

We zijn erg trots dat we ‘de Dikke Duim’ hebben mogen ontvangen en dankbaar voor de nominatie van Stichting Op Eigen Tenen. Het geeft ons extra motivatie om nog harder te werken om mensen met autisme de toekomstkansen te geven die ze verdienen.

Van links naar rechts: Frank Houben (directeur), Dolf Veenvliet (hoofddocent) en Arthur Keijzer (docent) met de Dikke Duim wisseltrofee
Volg ons via :