Zaterdag 4 februari van 11.00-16.00 uur wordt in de 3D Ambacht Studio aan de Looierstraat 33 in Arnhem een open dag gehouden. Studenten geven diverse demonstraties en er wordt informatie gegeven over dit maatwerktraject.

Studenten van 3D Ambacht

3D Ambacht

3D Ambacht is een maatwerktraject voor mensen met autisme en een hogere intelligentie. De studenten worden opgeleid tot modelleur voor 3D print. Dat houdt in dat ze aan het eind van het traject deskundig zijn op het gebied van modelleren, ontwerpen, scannen en 3D printen. In 2015 hebben 12 personen aan het traject deelgenomen. 75% van hen is aan het werk. Momenteel volgen 11 studenten het traject.

Demonstraties

Studenten van 3D Ambacht geven diverse interessante demonstraties. Bijvoorbeeld hoe je met de computer kunt ontwerpen, hoe je kunt 3D printen en hoe je voorwerpen en personen kunt scannen. Daarnaast kan er kennis gemaakt worden met de allernieuwste ontwikkeling op het vlak van digitaal ontwerpen en produceren: de virtuele werkplaats!

Open dag

De toegang tot de open dag is gratis, aanmelden niet nodig. Iedereen – jong en oud – is van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

Volg ons via :