Op maandag 31 januari ontving 3D Ambacht een pluim van stichting Op Eigen Tenen voor onze bijdragen in het bieden van ontwikkelingsmogelijkheden voor mensen met en zonder autisme. 3D Ambacht stimuleert zo door middel van persoonlijke groei betere carrière kansen.
De Stichting Op Eigen Tenen deelt ieder kwartaal een pluim uit aan een initiatief dat bijdraagt aan het toegankelijk maken van de samenleving voor mensen met een vorm van autisme. De organisatie zet zich in voor de emancipatie van mensen met autisme. Ze zijn de initiatiefnemers van verschillende mooie projecten, zoals ‘t Plekje, een ontmoetingsplek voor jongeren met en zonder autisme spectrumstoornissen.

Tijdens deze ochtend werden (oud) deelnemers Jos, Jaap en Maira geïnterviewd door stichting Op Eigen Tenen over wat 3D Ambacht hun gebracht heeft!

Volg ons via :