Voor dit project hebben wij subsidie aangevraagd bij Start Foundation (www.startfoundation.nl)  en de Provincie Gelderland (www.gelderland.nl).

Start Foundation ondersteunt het project vanwege het aspect van werk creëren voor mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt. Start Foundation is een onafhankelijk maatschappelijk investeerder die kansen en werk wil creëren voor mensen die kwetsbaar zijn op de arbeidsmarkt. Ook willen zij drempels wegnemen die daar voor hen liggen. Zij investeren in projecten en bedrijven die dat mede mogelijk maken. Zodat banen ook voor onze doelgroepen onder handbereik komen.

Provincie Gelderland subsidieert het project meer vanuit het gezichtspunt van het stimuleren van gebruik van nieuwe technologie bij de maakindustrie in Gelderland.

Dit betekent dat wij in januari 2015 de opleiding kunnen starten.

Volg ons via :