Altijd al in een handomdraai je eigen product willen ontwerpen én printen? 3D Ambacht laat de mogelijkheden zien op zaterdag 20 juni in Rozet, Kortestraat 16 in hartje Arnhem.

amber 3dambacht

Ontwerpen van Amber Hoek, student 3D Ambacht

Maar liefst 10 3D-printers en scanners staan klaar om belangstellenden kennis te laten maken met deze nieuwe vorm van produceren. Zelf een 3D-ontwerp tekenen en dat ook meteen echt (laten) maken? Of een 3D scan van jezelf laten maken, het kan op 20 juni allemaal!

Was het enige tijd geleden nog een flinke klus om zelf een ontwerp te maken en te printen, met het tekenprogramma Doodle3D en de nieuwe generatie thuisprinters is het een fluitje van een cent. In een paar minuten heb je een eigen ontwerp gemaakt, dat even later als product uit de printer komt rollen.

De toegang tot de demonstratie, van 12.00 – 16.00 uur, is gratis, aanmelden niet nodig. Iedereen – jong en oud – is van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

Initiatief

De demonstratie 3D print printen is een initiatief van 3D Ambacht in samenwerking met Rozet. 3D Ambacht is een opleidingsinstituut dat mensen met een hogere intelligentie en autisme opleidt tot deskundigen op het gebied van modelleren, ontwerpen, scannen en 3D printen. Dit in samenwerking met het bedrijfsleven.

3D Ambacht werkt samen met diverse bedrijven en is mede mogelijk gemaakt door de provincie Gelderland en Start Foundation.

Volg ons via :