Deze gastles kwam Remco Liefting ons vertellen over zijn werk met 3Dkanjers, maar vertelde vooral een inspirerend verhaal over zijn levensloop.

Het verhaal dat Remco vertelde, begon bij zijn geboorte en nam ons mee door de jaren tot het heden. Tijdens zijn leven heeft Remco veel uitdagingen gehad, maar ook veel doelen. Zijn instelling was er altijd eentje van doorzetten en uitproberen. Kansen pakken waar ze te vinden zijn en lekker bezig blijven.

Op het punt waar Remco nu is, komen alle dingen samen die hij in zijn leven heeft geleerd. Het knutselen als kleine knul, het werk als organisatieadviseur op latere leeftijd en alles er tussenin heeft hem tot de succesvolle uitvoering van 3Dkanjers gebracht.

Ook is zijn instelling bewonderenswaardig; dat het leven niet draait om geld te verdienen, voorbij het punt waarop jij en je familie prettig kunnen leven, maar het leven van zoveel mogelijk mensen verbeteren en leuker maken.

Dit artikel is geschreven door Jaap Thooft, deelnemer bij 3D Ambacht.

Volg ons via :